SIGMA URA iD. FREE BLUE

ID: 70241304
ID: 7024130
118,96 €
-30%
169,95 €
118,96 €
prihranek  50,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Je narava vaše igrišče? Potem je iD.FREE ura za vas. S številnimi športnimi profili, navigacijo in vremensko odpornim ohišjem lahko GPS-športno ročno uro vzamete kamor koli, na tek po tekaških poteh, smučanje ali kolesarjenje v gorah.

SMART LIGHT – Pametna lučka lahko kaže na prihajajoči ovinek, zato vam ni treba nenehno gledati zaslon. Nameščenih je 6 športnih profilov in sedmi, ki ga lahko določite za šport po vaši izbiri CRASH ALERT – ura avtomatsko zazna padec in vam da na voljo 30 sekund, da potrdite, da ste v redu. Če ne morete potrditi, ura preko SMS obvestila obvesti vaš stik v sili, da ste padli, sporoči vaše stanje in GPS koordinacije. KOMOOT NAVIGACIJA – Združljiva z aplikacijo komoot.

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!