Sedež FABRIC SCOOP RADIUS RACE white/white AKCIJA

ID: 554500012
ID: FU4500RR01
Velikost: 142MM
Dimenzija: 83
-70%
89,90 €
26,99 €
prihranek  62,91 €
-70%
89,90 €
26,99 €
prihranek  62,91 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Fabric SCOOP je vsestranski kolesarski sedež, primeren več ali manj za vsako kolo. Sedež je ponujen v treh različnih oblikah, in sicer Radious, Shallow in Flat. RADIOUS profil je namenjen pokončni drži na kolesu za maksimalno udobje. Sedeži s takim profilom so namenjeni predvem mestnim, fitness in trekking kolesom, zato so tudi krajši in širši, saj pade teža uporabnika na sedež pod drugačnim kotom.

-Višina: 48mm.

-Teža: 250g

-Širina: 142mm.

-Dolžina: 282mm.

-Titanium vodila

-Radious profil

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!