FABRIC SEDEŽ LINE ELITE SHALLOW 142 BLACK

ID: 557307111
ID: FP7307U11OS
Velikost: 142MM
Namembnost: 35
Dimenzija: 83
79,90 €
79,90 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Razširite obzorja s sedežem Fabric LINE ELITE. Sedlo je narejeno za vzdržljivost in dolge dni na kolesu. Oblika bazira na modelu Fabric Scoop, vendar je dodan izrez, čez celotno dolžino, za razbremenitev mehkega tkiva in dodatno udobje. Profil SHALLOW pomeni držo na kolesu, za katero bi lahko rekli, da je sredina med športno oz. učinkoviti in udobno.

-Višina: 49mm.

-Teža: 239g

-Širina: 142mm.

-Dolžina: 282mm.

-Titanium vodila

-Shallow profil

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!