BROOKS SEDEŽ FLYER LEATHER BLACK

ID: 7339672021
ID: 73B396HA7202
94,90 €
94,90 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Brooks Flyer je potovalno sedlo z vzmetmi, ki temelji na našem klasičnem Brooksu B17. Odlično sedlo za pustolovsko kolesarjenje, vožnjo na delo in potovanje na dolge razdalje. Flyer ima isti usnjeni vrh modela B17, ki združuje klasično usnjeno udobje in dodatno vzmetenje. Eden naših najbolj priljubljenih modelov, Flyer, je ročno izdelan v naši tovarni v Smethwicku v Angliji.

-Vzmeti za dodatno udobje

-Trpežno, 5 mm rastlinsko strojeno usnje

-Izrazit stranski žig

-Znamenita Brooksova plošča

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!