BROOKS SEDEŽ CAMBIUM C15 AW BLACK

ID: 7320506301
ID: 73C205CA0630
110,00 €
110,00 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Sedež, ki združuje tradicionalni slog in kakovost, kar je britanski znamki Brooks Cambium C15 Carved All-Weather uspelo z najnovejšimi tehnologijami, bo razveselil kolesarske navdušence in kolesarje, ki iščejo udoben in vsestranski model, hkrati pa dodajo starinski pridih svojemu kolesu. C15 All-Weather s svojim položajem vožnje naprej v primerjavi s klasičnim C15 izstopa predvsem s popolnoma vodotesno površino.

-Višina: 52 mm.

-Teža: 432 g. Sredinski žleb: Izrezan. Barva: črna.

-Širina: 140 mm.

-Dolžina: 283 mm.

-Sestava vodil: Najlon. Profil sedeža: Okrogel. Vzmeti: Brez.

-Prevleka: Najlon. Velikost in oblika vodil: Okrogla. 7 mm. Izdelano v Italiji.

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!