BONTRAGER SEDEŽ HILO COMP

ID: 505325811
ID: 50532581
Barva: ČRNA
Velikost: 134MM
Dimenzija: 206
79,99 €
79,99 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Vozite hitreje, dlje in z večjim udobjem!

Triatlonski sedež Bontrager HILO COMP ponuja napredno ergonomsko oporo, ki dopušča sedenje v tradicionalnem položaju ter v bolj agresivnem aero položaju. Sedež ima po celotni dolžini kanal CRZ+, ki dopušča daljše sedenje v aerodinamičnem položaju, prosto rotacijo kolkov in poganjanje z največjo močjo. Sedež odlikujejo tudi druge posebnosti: kljukice za namestitev kolesa v prostoru za menjave, ter konstrukcija Zone Density.

-Posture 1/5 pomeni agresivno, Aero držo

-Channel Flex

-InForm BioDynamics - izdelki namenjeni za optimizacijo vašega naravnega gibanja za trajnejšo in bojšo zmogljivost

-Dolžina sedeža: 240mm

-Širina sedeža: 134mm

-Jeklena vodila

-Teža: 427g

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!