Sedež BONTRAGER SEDEŽ AFFINITY COMP AKCIJA

ID: 505330861
ID: 50533086
Barva: ČRNA
Velikost: 148MM
Dimenzija: 85
-70%
79,90 €
23,99 €
prihranek  55,91 €
-70%
79,90 €
23,99 €
prihranek  55,91 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Nadgradite svoje cestno kolo s superiorno udobnostjo in ergonomsko oporo, ki jo ponuja sedež inForm Affinity R. Sedež je izdelan z votlimi Cr-Mo nosilci, kar zniža težo, spolu ustrezna oblika Contour Relief Zone (CRZ) pa daje tkivu dodatno oporo brez zmanjšanja skeletne oprore.

-Nosilci: votli Cr-Mo

-Prevleka: sintetično usnje

-Barva: črna

-Širina: 148mm

-Teža: 265g

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!