Rotor SHIMANO SLX 180MM CL ICE TECH

ID: 4512345701
ID: 45ISMRT70M
Velikost: 180MM
39,99 €
39,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 2 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Koper
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Shimano SM-RT70 Ice-Tech rotorji so narejeni tako, da se med delovanjem minimalno segrevajo in zahvaljujoč tehnologiji Ice delujejo brezhibno tudi ob maksimalni obremenitvi! To omogoča aluminijasto jedro stisnjeno med 2 plasti nerjavečega jekla, ki učinkovito odvaja toploto, aluminijeva sredica pa poskrbi za nizko težo tega rotorja!

Tehnične podrobnosti

Lastnosti:

  • Tehnologija Ice iz treh plasti za učinkovito hlajenje.
  • Nizka teža in visoka učinkovitost
  • Centerlock način montaže
  • Smerne puščice vrtenja za pomoč pri nameščanju
  • Premer: 180mm
Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!