Rotor SHIMANO DEORE XT 180MM

ID: 4532386201
ID: 45ISMRT86M2
51,99 €
51,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 2 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Koper
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Shimano XT RT86 Ice-Tech rotorji so narejeni tako, da se med delovanjem minimalno segrevajo in zahvaljujoč tehnologiji Ice delujejo brezhibno tudi ob maksimalni obremenitvi! To omogoča aluminijasto jedro stisnjeno med 2 plasti nerjavečega jekla, ki učinkovito odvaja toploto, aluminijeva sredica pa poskrbi za nizko težo tega rotorja!

Tehnične podrobnosti
  • Tehnologija Ice iz treh plasti (nerjaveče jeklo/ aluminij / nerjaveče jeklo) za učinkovito hlajenje in maksimalno učinkovitost
  • Nizka teža in visoka učinkovitost
  • Standarni način montaže na 6 lukenj
  • Smerne puščice vrtenja za pomoč pri nameščanju
  • Serija Saint in Deore XT
  • Premer: 180mm
Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!