Ročaji BONTRAGER SATELLITE ISOZONE 130MM black

ID: 505375941
ID: 50537594
46,99 €
46,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 2 trgovine
Več o tem Zapri info
Koper
V roku petih dni
Dobavljivo po naročilu
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

V primerjavi s klasičnimi ročaji imajo ročaji inForm Satellite ergonomsko obliko z veliko plosko površino, ki zagotavlja odlično podporo dlanem in zmanjša pritisk na ulnarni živec, ki je močno povezan z utrujenostjo dlani in otrplostjo. Konstrukcija Zone Density je sestavljena iz trše gume na podaljšanjem delu in mehkejše gume na osrednjem delu ročaja. Ročaji zagotavljajo primerno ergonomsko oporo in neprekosljivo udobje.

-Material: guma Kraton

-Dolžina: 130 mm

-Teža: 175 g

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!