Ročaji BONTRAGER SATELLITE ELITE black AKCIJA

ID: 504216071
ID: 50421607
-70%
22,99 €
6,99 €
prihranek  16,00 €
-70%
22,99 €
6,99 €
prihranek  16,00 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 2 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Spletna trgovina
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Poskrbite za svoje dlani s temi ergonomskimi in udobnimi ročaji. Ročaji z izrazito razširjeno površino razpršijo pritisk po večjem delu dlani, kar pomaga zmanjšati utrujenost dlani. S konstrukcijo iz gume treh različnih gostot pa so ročaji tudi brez konkurence pri dušenju vibracij.

-Material: dual compound

-Dolžina: 130 mm ali 90/130 mm (za vrtljive ročice)

-Teža: 180 g (130 mm), 165 g (90/130 mm)

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!