BONTRAGER ROČAJI RL PLUS LO WHITE/SILVER

ID: 43099529
ID: 430995
19,90 €
19,90 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Ročaj, ki zagotovi udobje na razritih poteh. Nikoli ne izgubi oprijema z večjim premerom in mehkejšim Bontrager Race Lite Plus ročajem. Idealna izbira za kolesarje, ki imajo raje debelejši oprijem.

- Trdna notranja plast poskrbi, da se ročaji dobro oprimejo krmila

- Udobna zunanja tekstura zagotavlja varen grip, kontrolo in udobje

- Enojni lock-on ponuja zaupanje z varnostjo in predvidljivim performancom

- Večji zunanji premer zagotavlja bolj oblazinjen grip

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!