Prtljažnik koles MENABO STREŠNI JUZA

ID: 181
ID: 00018
-50%
0,00 €
37,47 €
prihranek  -37,47 €
-50%
74,95 €
37,47 €
prihranek  37,48 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Nosilec za kolesa Menabo JUZA je vrhunski izdelek, primeren tudi za "FAT" kolesa, MTB in dirkalna kolesa. Hitro in lahko pritrjevanje na streho: pritrdilni sistem s standardnimi T-vijaki 20 mm/0,8 ”ali U-pritrdilnimi vijaki, ki se pritrdijo okoli prečke. Opremljen je z dvojnim protivlomnim sistemom.

Narejen je 100% iz aluminija in kvalitetno obdelane plastike. Nosilec je varovan s ključavnico. Maks. obremenitev je 17kg.

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!