BONTRAGER PRTLJAŽNIK BACKRACK DELUXE S MIK

ID: 505821841
ID: 50582184
Velikost: S
Dimenzija: 145
66,99 €
66,99 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Bontrager BackRack Deluxe S je praktičen in zmogljiv prtljažnik, ki močno poveča transportno zmogljivost vašega kolesa. Primeren je za gorska kolesa in hibride velikosti 18 palcev in manjše, ter za cestna kolesa velikost 54 cm in manjše. Primeren je tudi za 29-palčna gorska kolesa s širino plaščev do 2,1.

- največja dovoljena obremenitev: 25 kg

- nosilec za zadnjo svetilko

- združljiv z dodatno opremo Bontrager s patentom MIK

- enostavna nastavitev in največja možna prilagoditev

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!