POGANJALEC CRUZEE RDEČI

ID: 9998
ID: AM.CRUZEE.RD
Barva: RDEČA
Velikost: POGANJALEC
Namembnost: 19
-13%
149,99 €
129,99 €
prihranek  20,00 €
-13%
149,99 €
129,99 €
prihranek  20,00 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 2 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Koper
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Izredno lahek poganjalec, ki raste skupaj z vašim malčkom!

Namenjen je otrokom visokim od 60 do 120 cm.

Nizkoprofilne osi koles preprečujejo, da bi se vaš mali kolesar popraskal po kolenih, nizek okvir pa mu daje popoln nadzor nad vožnjo.

Kolesa so iz posebnega materiala EVA, ki združuje prednosti klasičnih gumiranih koles in trpežne plastike. Ponaša se s trpežnostjo, vodotesnostjo in odličnimi voznimi lastnostmi. Absorbira udarce in s tem pripomore k prijetni in lahkotnejši vožnji. Koles ni potrebno polniti z zrakom in ni možnosti predrtja.

Lastnosti:

tehta le 1,9 kg

po višini nastavljivo krmilo (100 mm) in sedež (229 mm)

udoben sedež iz uretan pene

kolesa iz EVA pene

aluminijasto krmilo in vilice.

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!