SCHWALBE PLAŠČ HANS DAMPF 26X2.35 SS TLR

ID: 11600269021
ID: 11600269.02
Velikost: 26X2.35
Dimenzija: 99
34,99 €
34,99 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Plašč Schwalbe Hans Dampf zagotavlja najboljšo vodljivost in najvišjo zaščito proti predrtju na najbolj zahtevnih poteh, tako na vzponih, kot tudi na spustih.

S svojimi karakteristikami omogoča brezskrbno vožnjo na sami meji kolesarjevih zmogljivosti. Primeren za Enduro, Downhill, Freeride.

Lastnosti:

- Tip plašča: MTB 26'', Zložljiv

- Dimenzije: 26x2.35 (60-559)

- Teža: ~840g

- Barva: Črna

- Plasti/gostota niti: 67TPI

- Material: Addix Compound zagotavlja najboljši kompromis med nizkim kotalnim uporom, odličnim oprijemom in majhno obrabo

- Tehnologija: Twin Skin dodatna bočna zaščita proti predrtju

- Tubeless ready

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!