MAXXIS PLAŠČ DTH 26X2.15 SKW

ID: 3808681
ID: 380868
Velikost: 26X2.125
Dimenzija: 99
39,95 €
39,95 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Maxxis DTH – Drop. The. Hammer. Plašč , ki izvira iz BMX voda je očaral vse uporabnike dirt, street, pumptrack in slopestyle koles. Izjemno hiter in stabilen plašč z nizkim kotalnim uporom.

-Dimenzije: 26×2.15

-Barva: Skinwall

-Namen: Street / Dirt / Pumptrack / Skate park / Slopestyle

-Zložljiva različica, 60TPI gostota pletenja

-Maksimalen priporočen tlak: 4.5 bar (65PSI)

-Teža: 650g

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!