Plašč MAXXIS DISSECTOR 29X2.40 WT EXO 3C

ID: 3808981
ID: 380898
Velikost: 29X2.40
Dimenzija: 104
51,99 €
51,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Koper
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Povsem nov plašč Maxxis Dissector je bil izdelan v sodelovanju z enim od najuspešnejših avstralskih spustašev, Troyem Brosnanom.

Idealen je za suhe, prašne in hitre traile in je narejen, da povzroča čim manj trenja in izgube hitrosti, a hkrati ohranja nadzor v ovinkih.

Izdelan je iz 3C MAXX TERRA srednje trde zmesi gume, ki nudi bistveno izboljšane lastnosti zaviranja in oprijema v zavojih na trdem in mešanem terenu.

-Dimenzije: 29×2.40WT (“Wide Trail” – primeren za širše obroče)

-Namen: Enduro / All Mountain / Trail

-Zmes: 3C Maxx Terra – stranski čepi trdote 42a, sredinski čepi trdote 50a, osnova trdote 70a

-Zložljiva različica, 60TPI gostota vlaken, EXO – ojačane stranske stene za dodatno zaščito proti predrtju.

-Tubeless Ready – primerno za uporabo z mlekom ali z zračnico.

-Maksimalen priporočen tlak: 3.5 bar (50 PSI)

-Teža: 870g

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!