Plašč MAXXIS ASSEGAI 27.5X2.50 WT TR 3C MAXX TERRA D10

ID: 3808591
ID: 380859
Velikost: 27.5X2.50
Dimenzija: 121
-26%
73,99 €
54,99 €
prihranek  19,00 €
-26%
73,99 €
54,99 €
prihranek  19,00 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 2 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Koper
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Maxxis Assegai plašč je rezultat 30 let izkušenj MaxXis-a. Assegai je rezultat 30 let izkušenj in dve leti razvoja v sodelovanju z Greg Minnaar-jem. Assegai je kombinacija plaščev Minion DHF in DHR II na sredini. DHF se dobro prilagaja na trdi podlagi medtem, ko se DHR II bolje prilagaja v mastnih ovinkih ter ima boljši oprijem na mokrih koreninah in skalah ter zavira agresivneje. Dodan pa je še dodaten čep, ki poskrbi za večjo podporo in stalen nadzor, ko kolo nagnete v zavoju. To je privedlo do podobnih lastnostih, kot jih ima model High Roller II le da so čepi večji ( kot pri modelu Shorty), da plašč nudi dobro podporo tudi v mehki gozdni, suhi in prašni podlagi. Verjetno najboljši in najbolj univerzalen plašč za gorsko kolo, ki ga naredil Maxxis. Odlike so vsestranska uporaba na različnih podlagah ter vrhunski oprijem.

Lastnosti:

-*3C MaxxTerra - trojna zmes, kar pomeni osnovno plast iz trde vzdržljive gume in zgoraj dve mehkejši, ki optimizirata oprijem.

-*EXO - izredno obstojen, elastičen in lahek materijal na bokih, ki pomeni dodatno zaščito proti predrtju.

-*TR - tubeless ready pomeni, da je plašč optimalno primeren za vožnjo brez zračnice ob uporabi tekočine proti predrtju in ustreznega obroča

-*teža: 775 (27.5X2.40 EXO, TR, DC)

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!