Plašč MAXXIS ARDENT RACE 29X2.35 EXO 3C

ID: 3807671
ID: 380767
Velikost: 29X2.35
Dimenzija: 104
-25%
72,99 €
54,99 €
prihranek  18,00 €
-25%
72,99 €
54,99 €
prihranek  18,00 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 2 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Koper
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Maxxis Ardent Race je hiter plašč z dobrim oprijemom. Plašč je primeren tako za tehnično zahtevne podlage, kakor tudi za maratone in celodnevne izlete.

S sredne grobim profilom je to plašč. ki se uvršča med modela Maxxis Ikon in Ardent. Sredinski čepi so oblikovani tako, da nimajo veikega trenja.

Bočni čepi pa zagotavljajo dober oprijem v zavojih. Plašč se uporablja kot zadaj ali spredaj. Če želite nahitrejšo različico plaščev z dobrim oprijemom.

Uporabljajo ga tudi tekmovalci za Enduro tekmovanja. Plašč, ki je najboljši na mehkih in spolzkih podlagah.

Lastnosti:

- 3C MaxxSpeed zmes uporabljena za cross country in ednduro plašče, kjer je zunanja plast zasnovana tako, da nudi minimalen upor in optimalen oprijem in vzdržljivost.

- TR: Tubeless Ready plašči so primerni za oporabo brez zračnic in z tekočino proti predrtju

- EXO: je izredno obstojen, elastičen in lahek materijal na bokih, ki nudi visoko zaščito proti predrtju,

- teža: cca.: 720g (29x2,20)

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!