CONTINENTAL PLAŠČ RIDE TOUR 20X1.75 WHITE/BLACK

ID: 331011841
ID: 33101184
Velikost: 20X1.75
Dimenzija: 93
12,90 €
12,90 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Plašč Continental Ride Tour je vsestranski in je doma na vseh podlagah. Kontinuirani osrednji profil zagotavlja dobre kotalne karakteristike in zadosten oprijem tudi v zavojih. Zanesljivo zaščito pred predrtjem zagotavlja Extra Puncture Belt. Trpežen ovoj in vzdržljiva zmes sta recept za dolgotrajno uporabo, ki bosta navdušila na vseh kolesarjenjih.

-Tip plašča: Nezložljiv

-Dimenzije: 20 x 1.75

-Teža: 550g

-Barva: Črna/bela

-Plasti/ gostota niti: 3/ 60 TPI

-Zaščita pred predrtjem: Extra Puncture Belt

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!