Plašč CONTINENTAL GRAND PRIX 5000 700x25 D10

ID: 331016241
ID: 33101624
Velikost: 700X25C
Dimenzija: 125
-23%
69,99 €
53,99 €
prihranek  16,00 €
-23%
69,99 €
53,99 €
prihranek  16,00 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 3 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Koper
V roku petih dni
Dobavljivo po naročilu
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Plašči Continental Grand Prix 5000 predstavljajo novo dobo v cestnem kolesarstvu. Pri plaščih GP5000 gre za naslednico legendarnih plaščev GP4000, ki se po svojih lastnostih še vedno uvrščajo v sam vrh. Pri razvoju in izdelavi novih plaščev je bila uporabljena najsodobnejša tehnologija, ki je botrovala nastanku najboljšega vsestranskega plašča. Vožnja z novimi plašči GP5000 bo tako še hitrejša in udobnejša. V primerjavi s svojimi predhodniki so plašči GP5000 še za 10g lažji, imajo 12% nižji kotalni upor ter za 20% boljšo zaščito proti predrtju. Legendarna zmes gume Black Chili Compound je ustvarjena za boljši oprijem, zmanjšanje kotalnega upora, kljub temu pa so plašči zelo vzdržljivi. Active comfort technology je edinstven in revolucionaren pristop pri izdelavi cestnih plaščev. V samo konstrukcijo plašča je namreč vgrajena tehnologija, ki pripomore k blaženju tresljajev in mehkobi vožnje. Z laserjem vgraviran profil Lazer Grip omogoča, da bo kolo s podlago neločljivo povezano. Profil se tako razširi preko ramena plašča in zagotavlja neverjeten oprijem v zavojih. Sintetično izdelana visokotehnološka vlakna Vectran Breaker, ki so zelo odporna proti trganju, predstavljajo izjemno zaščito pred predrtji.

-Tip plašča: Zložljiv

-Dimenzije: 700x25 (23-622)

-Teža: 200g

-Barva: Črna

-Plasti/ gostota niti: 3/330

-Tehnologija: Vectran Breaker, BlackChili Compound

-Zaščita pred predrtjem:VECTRAN BREAKER

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!