Plašč CONTINENTAL GRAND PRIX 4SEASON 700X25C

ID: 331001751
ID: 33100175
Velikost: 700X25C
Dimenzija: 125
-30%
59,99 €
41,99 €
prihranek  18,00 €
-30%
59,99 €
41,99 €
prihranek  18,00 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Koper
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Plašč je robusten, odporen, trpežen kot noben drug plašč za cestna kolesa. Primeren za tiste rekreativne kolesarje, katerimi hitrost ni pomembna ampak zgolj trpežnost in udobnost. Zaradi svojih neverjetnih kvalitet, ki se pokažejo ob najbolj ekstremnih pogojih vožnje, so ga vzljubili celo tekmovalci. Ta plašč je bil tudi izbira dirkačev na znameniti dirki Paris-Roubaix! Dodatna posebnost plašča 4-season je višja zaščita proti predrtju izdelana iz Vectran vlaken iz tekočih kristalov. Tehnologija uporabljena in razvita iz strani Continentala najprej za avtomobilsko industrijo. Material je izjemno elastičen in s tem tudi odporen na natrganine in razne poškodbe. Omenjene lastnosti obdrži tudi med neprestanim obremenjevanjem plašča. Plašč ima tudi DuraSkin® bočno zaščito in dolgo življensko dobo. Primeren za daljše celodnevne kolesarske izlete in kot trening plašč. Dober pri vožnji v mokrem in suhem.

-Tip plašča: Zložljiv

-Dimenzije: 700x25 (23-622)

-Teža: 230g

-Barva: Črna

-Tehnologija: Vectran™, DuraSkin®

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!