Plašč CONTINENTAL CONTACT PLUS 700X47C reflex

ID: 331010071
ID: 33101007
36,99 €
36,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Continental Contact Plus je primeren predvsem za trde podlage (makadam, asfalt). Premišljeno izbran osrednji profil zagotavlja dobre kotalne lastnosti in zadosten oprijem tudi v zavojih. Zanesljivo dodatno zaščito pred predrtjem zagotavljata SafetyPlus Breaker in Extra Puncture Belt. Trpežen ovoj in vzdržljiva zmes sta recept za dolgotrajno uporabo, ki bosta navdušila na vseh kolesarjenjih. Plašč ima diskreten odsevni rob, ki pa je odlično viden v slabih vremenskih razmerah.
 

Tehnične podrobnosti

- Tip plašča: Trekking, City 28'', žični, nezložljiv
- Dimenzije: 47-622 (700x47c; 28x1.75)
- Teža: ~1135g
- Barva: Črna
- Plasti/gostota niti: 3/180 TPI
- Tehnologija: SafetyPlus Breaker s kevlarskimi vstavki in dodatna zaščita Extra Puncture Belt zagotavljata dodatno zaščito proti predrtju

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!