Plašč BONTRAGER GR1 700X40C TEAM SKIN

ID: 5057113032
ID: 50571130
Dimenzija: 125
59,99 €
59,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 2 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
Koper
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Bontrager GR1 TEAM ISSUE je Gravel specifičen plašč z odličnim oprijemom in nizkim kotalnim uporom za praktično vsak teren.

Za najbolj grobe makadame so GR 1 plašči opremljeni z peresno lahko Inner Strenght zaščito proti predrtju.

TLR oz. Tubeless Ready omogoča uporabo brez zračnih, kar pomeni brezskrbno vožnjo z nižjim tlakom v plaščih za boljši oprijem na grobem terenu.

-Tip: Tubeless Ready (TLR)/Clincher

-Gostota niti: 120 TPI

-Ležišče: zložljivo

-Zmes gume: 60a/52a

-Barva: črna/skin wall

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!