Plašč BONTRAGER G5 27.5X2.35 TEAM AKCIJA

ID: 504344901
ID: 50434490
Velikost: 27.5X2.35
Dimenzija: 121
-70%
59,90 €
17,99 €
prihranek  41,91 €
-70%
59,90 €
17,99 €
prihranek  41,91 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Bontrager G5 Team Issue plašči so se dokazali z več zmagami v svetovnem pokalu v spustu.

Zagotavljajo neverjeten oprijem in nadzor v času zaviranja - pri visokih hitrostih in na vseh mogočih terenih v mokrih in suhih razmerah. Edinstven profil plaščev G5 zagotavlja največji možni oprijem ne glede na kot nagnjenosti kolesa, s tem pa tudi predviden prehod v nadzorovan zdrs.

-plašč za spust

-še posebej primeren za uporabo v kamnitih in mokrih razmerah

Tip: poltubular

Gostota niti: 60 TPI

Ležišče: žičnato

Barva: črna

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!