Plašč BONTRAGER G4 27.5X2.35 TEAM AKCIJA

ID: 4344881
ID: 434488
Velikost: 27.5X2.35
Dimenzija: 121
-70%
59,90 €
17,99 €
prihranek  41,91 €
-70%
59,90 €
17,99 €
prihranek  41,91 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 2 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Spletna trgovina
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Bontrager G4 Team Issue plašči za spust so namenjeni zelo agresivni vožnji po težkem terenu ter za suhe, kamnite razmere.

Plašči so hitri, saj so sredinski čepki poševno odrezani, odprt profil pa zagotavlja dobro samočiščenje. Agresivni stranski čepki zagotavljajo dober oprijem. Dvoplastno ohišje ter namenu primerna zmes gume zagotavljata dodatno oporo in nadzor preko kamenja, korenin in drugih ovir.

- plašč za spust

- še posebej primeren za uporabo v suhih in kamnitih razmerah

Tip: poltubular

Gostota niti: 60 TPI

Ležišče: žičnato

Barva: črna

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!