BONTRAGER PLAŠČ AW3 HC 700X28C

ID: 505788951
ID: 50578895
Velikost: 700X28C
Dimenzija: 125
39,99 €
39,99 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Bontrager AW3 Hard-Case je visoko učinkovit plašč za celoletno uporabo.

Ponuja kombinacijo izredno nizkega kotalnega upora, Hard Case zaščite, ki preprečuje predrtje plašča ter oprijemljive zmesi. Zagotavlja dober oprijem in vozne lastnosti na mokri in suhi podlagi. Idealen plašč za treninge in tudi kakšno tekmo.

Hard-Case zaščita in ojačitev zmanjša možnost predrtja

Aero-Wings - izboljšana aerodinamika pri stiku plašča z obročnikom

Tip: poltubular

Gostota niti: 120 TPI

Ležišče: aramid

Barva: črna

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!