BONTRAGER PLAŠČ AW2 HCL 700X32C

ID: 505722491
ID: 50572249
Velikost: 700X32C
Dimenzija: 125
26,99 €
26,99 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Bontrager AW2 Hard-Case Lite je plašč primeren za vse, ki delate dolge razdalje in ne želite menjati plaščev glede na vremenske razmere. Ponuja kombinacijo izredno nizkega kotalnega upora, Hard Case zaščite, ki preprečuje predrtje plašča ter oprijemljive zmesi. Zagotavlja dober oprijem in vozne lastnosti na mokri in suhi podlagi.

Hard-Case Lite zaščita zmanjša možnost predrtja

Aero-Wings - izboljšana aerodinamika pri stiku plašča z obročnikom

Tip: poltubular

Gostota niti: 60 TPI

Ležišče: aramid

Barva: črna

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!