Pedala SHIMANO XT PDM-M8120 SPD

ID: 4581201
ID: 45EPDM8120
89,99 €
89,99 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Zahvaljujoč integrirani kletki so Shimano Deore XT PD-M8120 SPD pedala kot nalašč za Enduro, saj omogočajo manevriranje po grobih terenih in ovirah z zagonom in v ritmu. Kletka ščiti pedal pred udarci in deluje kot vodilo za lažje vpenjanje. Poleg tega širša in hkrati daljša kontaktna površina pedala zagotavlja učinkovit prenos moči. Izboljšana je tudi vzdržljivost osi, kar podaljšuje življenjsko dobo PD-M8120 in zagotavlja dolg užitek v vožnji. Tako opremljen kolesar se lahko osredotoči le na pot pred sabo.

Vključene SM-SH51 ploščice z vodoravnim odpenjanjem. Kompatibilne so tudi s SM-SH56 ploščicami z večkratnim odpenjanjem (prodaja se posebej).

Lastnosti:

- širši kontaktni prostor za stopalo za učinkovitejši prenos moči in boljši nadzor kolesa

- integrirana kletka ščiti vpenjanje pred udarci in deluje kot vodilo za enostaven dostop

- izboljšana vzdržljivost osi

- dvostranski mehanizem za vpenjanje

- zaprti ležaj zagotavlja odlično vrtenje in malo vzdrževanja

- možnost nastavitve trdote odpenjanja in zapenjanja

- primerni za MTB trail, all-mountain, enduro

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!