SHIMANO PEDALA RS500 BLACK

ID: 455001
ID: 45EPDRS500
54,99 €
54,99 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Pedal Shimano PD-RS500 SPD-SL ima lažjo vzmetno napetost, optimizirano za začetnike in večjo vstopno tarčo, zaradi česar je ne le, ampak še posebej primeren za začetnike. Širše kontaktno območje zagotavlja optimalen prenos moči, medtem ko trajna plošča iz nerjavečega jekla zmanjšuje obrabo in fleksibilnost. Kot je značilno za Shimano, tudi PD-RS500 koristi funkcije in tehnologije, ki so predstavljene z vrhunskimi serijami. Osi vložka z zaprtim mehanizmom zagotavljajo dolgo življenjsko dobo, medtem ko nastavljalec retencije zagotavlja enostavno uporabo.

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!