Cestna pedala SHIMANO R550 BLACK

ID: 455501
ID: 45EPDR550L
-20%
89,99 €
71,99 €
prihranek  18,00 €
-20%
89,99 €
71,99 €
prihranek  18,00 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 2 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
Koper
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Pedala Shimano PD-R550 SPD-SL za rekreativne kolesarje v črni barvi so 20g lažja kot Pedala SHIMANO 105, PD5700. Ohišje padala je izredno stabilno, dodatno je ojačano z jekleno ploščico, ki še zmanjša obrabo. Velika površina stabilizira stik med podplatom kolesarskega čevlja in pedalom. To so pedala, ki imajo enostaven in po obremenitvi nastavljiv vstop in izstop ter ne zahtevajo vzdrževanja.

Lastnosti:

- nov enostaven vstop z nogo v pedalo

- materiali: aluminij, jeklo, CrMo

- široki za boljši prenos moči

- jekleno ohišje za dolgo življensko dobo

- Shimano kakovost, vzdržljivost in uporabnost

- blokeji za pritrditev na čevelj so priloženi

- teža: 310g

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!