SHIMANO PEDALA PD-M324 SPD

ID: 453241
ID: 45EPDM324
-20%
89,99 €
71,99 €
prihranek  18,00 €
-20%
89,99 €
71,99 €
prihranek  18,00 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Primerno za začetnike, ki želijo vsestranska pedala za različne namene. Odlični materijali zagotavljajo maksimalno vzdržljivost! Pedala se vpenjanjo na eni strani in imajo možnost nastavljannja trdote za odpenjanje in zapenjanje.

Lastnosti:

-Uporaba MTB, treking, ciclocross, rekreativna uporaba

-Ohišje: Aluminijast osrednji del in jeklen zunanji

-Priloženi so Blokeji Shimano SH56

-Barva: srebrna

-Teža pedal je 530g(par)

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!