Cestna pedala SHIMANO 105 R7000 SPD-SL

ID: 4570001
ID: 45EPDR7000
-20%
139,99 €
111,99 €
prihranek  28,00 €
-20%
139,99 €
111,99 €
prihranek  28,00 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 2 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Koper
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Pedala 105 PD-5800 SPD-SL imajo ohišje narejeno iz karbonskega kompozita. Stična površina je dodatno razširjena za kar se da najboljši prenos moči. Vzdržljiva plošča iz nerjavečega jekla znižuje, da se pedal krivi in zaščiti pedal pred obrabo. Na široko postavljeni ležaji poskrbijo za stabilen in enakomeren prenos sile. Pedala imajo možnost nastavljanja trdote vzmeti za vpenjanje in izpenjanje.

Tehnične značilnosti:

-Uporaba: Za cestno kolesarjenje, triatlon in kronometer

-Blokeji: Shimano SPD-SL

-Prosti gib: 0° / 3° / 6° (odvisno od izbire blokejev rdeči / modri / rumeni)

-Teža: 142g na pedalo (248g set pedal)

-Barva: črna-ogljikova vlakna

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!