Otroško kolo TREK PRECALIBER 16 dark blue

ID: 252715944
ID: 025271594
Barva: TEMNO MODRA
Velikost: 16''
Dimenzija: 88
Year: 2024
379,00 €
379,00 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Dobavljivo po naročilu
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Trek Precaliber 16 je odlično otroško kolo, oblikovano za mlade kolesarje, ki se učijo voziti. Z nizko zgornjo cevjo in prilagodljivo višino sedeža omogoča enostavno vkrcanje in prilagajanje rasti otroka. S stabilno geometrijo in kakovostnimi komponentami zagotavlja varno in stabilno vožnjo, kar spodbuja otrokovo samozavest med učenjem kolesarjenja.

Primerno je za otroke od 4 do 5 leta starosti (med 99cm in 117 cm).

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!