Otroški sedež BOBIKE GO MAXI macaron grey

ID: 4280124000055
ID: 428012400005
-16%
69,99 €
58,99 €
prihranek  11,00 €
-16%
69,99 €
58,99 €
prihranek  11,00 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 2 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Koper
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

GO mini je trendovski kolesarski varnostni sedež v pastelnih barvah za sprednji del kolesa. GO mini ima dvostensko konstrukcijo iz trpežne plastike in ohišje z nasloni za roke za dodatno varnost. Tritočkovni pas lahko upravljate z eno roko in se zapre v trdno zaponko "Easy-Click". Blazina je udobna, enostavna za čiščenje in popolnoma nepremočljiva. Stopala za noge lahko nastavite po višini brez uporabe kakršnega koli orodja.

Edinstven, ojačan, dvostenski sedež:

- Oblika ohišja z nasloni za roke

- Trdna zaponka Easy-Click

- Nizozemski Design & Made in Europe

- Izpolnjuje varnostne standarde EN14344

Bobike GO mini je kolesarski varnostni sedež, ki ga lahko namestite na sprednjo stran vašega kolesa in je primeren za otroke od približno 9 mesecev do tretjega leta starosti ali telesne teže 15 kg. Vključen je pritrdilni material za manjšo in širšo krmilno cev. Ta nosilec je primeren za standardne krmilne cevi Ø 22-28mm in MTB kolesa za krmilne cevi: 1-1 / 8 ”. Izpolnjuje EN14344 varnostne standarde. Meritve univerzalnega nosilca so: 10 x 8 x 3,5 cm ali 3,94 x 3,15 x 1,38 ""(šxdxv). Na voljo imamo ločen pritrdilni adapter za namestitev sedeža na kolo s prednjo garnituro.

Teža izdelka: 2760 g / 6,08 lb (vključno z montažnim materialom). Dimenzije izdelka: 380 x 260 x 690 mm

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!