Otroški sedež BOBIKE EXCLUSIVE MINI+ DENIM

ID: 42801100002423
ID: 428011000024
86,99 €
86,99 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Ekskluzivna zaščita in slog

Serija Exclusive Plus je posodobljena različica Exclusive Edition. Linijo Exclusive smo preoblikovali, tako da je ta mednarodna prodajna uspešnica še bolj skladna z željami in zahtevami svojih oboževalcev in je uporabniku prijaznejša.

Bobike Exclusive mini plus je odlična izbira za daljša potovanja. Sedež ima nov 5-točkovni varnostni pas z mehkimi oblazinjenji za dodatno udobje. Majhno krmilo na sprednjem sedežu omogoča dojenčku aktivno sodelovanje. Bobike Exclusive mini plus je kolesarski varnostni sedež, ki se pritrdi spredaj vašega kolesa in je primeren za otroke, ki lahko sami sedijo pokonci in imajo telesno težo med 9 in 15 kg (19,84-33,07 lb).

- ustreza standardnim cevim za krmiljenje Ø 22-28mm in MTB kolesom krmilne cevi: 1-1 / 8 "

- primeren za e-kolesa

- vključeno orodje in pritrdilni material

- nov 5-točkovni varnostni pas

- nova zadnja plošča z vgraviranim logotipom

- dvostenska konstrukcija za dodatno varnost

- oblikovanje ohišja za dodatno varnost

- nastavljive opore za noge, orodje ni potrebno

- na voljo ujemajoče se vetrobransko steklo in čelade

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!