Otroški sedež BOBIKE EXCLUSIVE MAXI+ denim

ID: 42801110002723
ID: 428011100027
-15%
125,99 €
106,99 €
prihranek  19,00 €
-15%
125,99 €
106,99 €
prihranek  19,00 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Serija Exclusive Plus je posodobljena različica Exclusive Edition. Linijo Exclusive smo preoblikovali, tako da je ta mednarodna prodajna uspešnica še bolj skladna z željami in zahtevami svojih oboževalcev in je uporabniku prijaznejša.

Bobike Exclusive maxi plus je odlična izbira za daljša potovanja. Sedež ima nov 5-točkovni varnostni pas z mehkim in razkošnim oblazinjenjem za dodatno udobje in je primeren za prevoz otrok s telesno težo med 9 in 22 kg (19,84 do 48,5 lb). Sedež vključuje nov sistem za pritrditev okvirja, ki odpravlja korak namestitve enostavnega nosilca na palico okvirja, ker je pritrdilni sistem že vgrajen v sedež. Tako je sedež lažji in lažji za namestitev. Namešča se na okrogle in ovalne sedežne cevi in je posebej zasnovan za namestitev zavornega kabla in preprečevanje stiskanja. Ta sistem je primeren za kolesa z nosilcem ali brez njega.

- nov sistem za pritrditev okvirja

- nov 5-točkovni varnostni pas

- nova LED lučka za dodatno varnost

- nova zadnja plošča z vgraviranim logotipom

- primeren je za sedežne cevi s premerom 28-40 mm (1,1-1,57 "") in zahteva 80 mm prostora v okvirju

- primeren za e-kolesa

- orodje, pritrdilni material in številčna ključavnica

- dvostenska konstrukcija za dodatno varnost

- oblikovanje ohišja za dodatno varnost

- nastavljive opore za noge, orodje ni potrebno

- na voljo ustrezne čelade

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!