Orodje BONTRAGER TORQUE WRENCH T25

ID: 504265891
ID: 50426589
17,90 €
17,90 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Zelo natančen navorni ključ, ki vam bo zelo koristil med nastavitvijo in sestavljanjem kolesa. Z orodjem boste preprečili poškodbo lahkih komponent, kot so krmila in vilice, saj vijakov ne boste premočno zategnili.

Orodje je prednastavljeno na navorno moč 5 Nm. Na voljo sta izvedbi s 4 mm imbus ključem ali ključem T25 Torx (nastavka nista zamenljiva)

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!