Ščitniki za koleno ONEAL DIRT grey D10

ID: 302776045
ID: 30277604
Velikost: L
Dimenzija: 138
-30%
49,95 €
34,99 €
prihranek  14,96 €
-30%
49,95 €
34,99 €
prihranek  14,96 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

O`Neal Dirt ščitniki za komolce so izredno lahki in tanki ščitniki razviti posebej za BMX, DIRT in Freestyle kolesarje. Imajo integrirano trdo školjko, ki je narejena je iz neoprena, ki vpija vlago - pot in diha, ter odpornega materiala na najbolj izpostavljenih mestih. Še vedno so dovolj tanki, da se lahko nosijo pod majico. Nastavljiv elastični Velcro® trak zagotavlja, da ščitniki ostanejo na svojem mestu. Ščitniki presegajo varnostni standard EN1621.

-material: 63% Neopren, 22% Polyamid, 7% Polyvinylchlorid, 5% Polyethylen, 3% Aramid

-velikosti: S, M, L, XL

-barve: črna/siva, modra/črna, zelena/črna

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!