ONEAL ŠČITNIK ZA TELO STV LONG

ID: 302802041
ID: 30280204
Velikost: M
-30%
0,00 €
83,93 €
prihranek  -83,93 €
-30%
119,90 €
83,93 €
prihranek  35,97 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Zaščita med vožnjo je poglavitnega pomena za vsakega kolesarja, ki se ukvarja z adrenalinskimi spusti. O'Neal zaščitni jopič STV Protector shirt odlično zaščito za zgornji del telesa in omogoča veliko svobodo gibanja. Velika zaščita na hrbtu je izdelana iz IPX materiala in je poglavitna, saj je hrbtenica najbolj pomembna. Zaščitno majico oblečemo kot vsako normalno majico in jo lahko nosimo pod kolesarskimi oblačili. Mrežasta tkanina pa poskrbi za odlično ventilacijo med vožnjo.

-Lahka in udobna, nosimojo pod kolesarskimi oblačili,

-IPX pena je na izpostavljenih delih; ramenih, komolcih in hrbtenici,

-odstranljiva prsna zaščita,

-zadrga na ramenu za lažje oblačenje in slačenje,

-udobna zaščita za ramena in komolce,

-lahka bio-pena za zaščito hrbtenice,

-Flycool antibakterijski material, ki odlično vpija vlago in se hitro suši,

-kompatibilno z zaščito za vrat.

-Certifikat: EN 1621

-Material: IPX, poliamid

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!