ONEAL ČELADA SONUS STRIKE BLACK/BLUE

ID: 30481405104
ID: 30481405
Velikost: XL
79,96 €
-20%
99,95 €
79,96 €
prihranek  19,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Fullface čelada O'Neal Sonus je lahka čelada z ABS školjko. V notranjosti je vpojna in mehka podloga, ki je odstranljiva ter pralna. Vizir je nastavljiv po višini, O'Neal Fidlock® magnetna zaponka pa omogoča enostavno in hitro odpenjanje ter zapenjanje z eno roko. Čelada ima kvalitetno in atraktivno poslikavo, presega pa tudi varnostni standard EN1078 za kolesarske čelade.

-Zunanja školjka z ABS konstrukcijo,

-notranja podloga, ki odlično vpija pot, je enostavno odstranljiva in pralna,

-številni zračniki zagotavljajo optimalno ventilacijo in hlajenje,

-Fidlock® magnetna zaponka za preprosto enoročno rokovanje,

-nastavljiv vizir po višini,

-atraktivna večbarvna poslikava,

-kompatibilnost z Airflaps™,

-presega standard za kolesarske čelade EN1078,

-material: 65% ABS, 10% Nylon-Nyles sponge, 20% EPS, 5% nerjaveče jeklo.

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!