OČALA UVEX 509 JR ORG

ID: 533940361615
ID: 5339403616
19,99 €
19,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Otroška sončna očala Uvex Sportstyle 509 imajo kvaliteten in vzdržljiv športen okvir, ki prenese "otroško silo" in stekla, ki zaščitijo oči vašega otroka pred močno svetlobo. Nudijo 100% UVA / UVB in UVC zaščito

-mehki zaključki nosilnih ročk

-vzdržljiv močno upogljiv okvir

-trak za očala

-100% zaščita pred UV in infrardečimi žarki

-Break Resistant - Impact 162 km/h. Uvex očala so testirana po standardih EN ISO 12312-1:2013. Testirane pri hitrosti 162 km/h, ki zagotavlja, da so tudi pri tej hitrosti mehansko odporna na udarec 6mm jeklene kroglice, težke 0,86g.

-Stekla robustna na praske z odpornim premazom na zunanji strani, ki ščiti stekla pred praskami in drugimi poškodbami

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!