BONTRAGER OBROČNIK AEOLUS COMP 5 TLR DISC ZADNJI

ID: 505684281
ID: 50568428
Velikost: 28''
Namembnost: 4
Dimenzija: 125
399,99 €
399,99 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Kaj dobimo, kadar združimo zanesljivost klasičnega, aluminijastega cestnega obroča in aerodinamične lastnosti visokega obroča iz karbonskih vlaken?

Dobimo Bontrager AEOLUS COMP 5 TLR. Lahek aluminijast obroč, brezhibno spojen z 50mm profilom iz OCLV karbonskih vlaken, za vsakega kolesarja z željo po aerodinamičnosti in hitrosti, katera je tudi preverjena s testiranjem v vetrnem tunelu.

-Kombinacija aluminijastega obroča in profila iz karbonskih vlaken

-Tubeless ready (TLR) – TLR trak in TLR ventil sta priložena

-23mm zunanje in 17.5 notranje širine

-Kompatibilni z Centerlock rotorji

-Kompatibilni s Shimano 10/11 in Sram 10/11 verižniki

-Brez omejitve teže kolesarja

-Teža: 1085g

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!