Nahrbtnik CAMELBAK ROGUE 7L grey D10

ID: 289825
ID: 28982K
Velikost: 7L
-9%
74,99 €
67,99 €
prihranek  7,00 €
-9%
74,99 €
67,99 €
prihranek  7,00 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Prenovljen Rogue Light spada med manjše kolesarske nahrbtnike, ki so primerni tudi za pohodništvo. Narejen je iz recikliranih materialov in je ultra lahek in zračen.
Razdeljen je na tri glave žepe. Na hrbtni strani je prvi žep z zadrgo, ki je namenjen 2l mehu Crux s tehnologijo Trutaste Hydroguard, drugi žep pa je ravno dovolj velik, da vanj varno shranite, telefon, vetrovko, rezervna oblačila, tlačilko…Vmesni sredinski žep je raztegljiv in namenjen za hitre prigrizke, očala… Prišita je tudi zanka za pričvrstitev čelade.
Spredaj poseben nastavljiv trak poskrbi, da se bo Rogue Light čvrsto prilagajal telesu. Da boste vedno imeli odstop do vode, je cevka za pitje varno pripeta s posebnimi zaponkami. Sprednja, kot zadnja stran imasta odsevnike za boljšo vodljivost.
Med vožnjo vam ne bo vroče saj je hrbtišče izredno zračno, naramnice pa so mrežaste.

Prednosti
– Narejen in recikliranega materiala
– Vsebuje 2l meh Crux
– Zračno hrbtišče
– Prosto za kolesarske pripomočke
– Vazen žep z zadrgo
– Raztegljivi žep
– Zanka za pričvrstitev čelade
– Odsevniki
– Doživljenjska garancija

Kaj je Trutaste Hydrogaurd?
Hydroguard je lastniška protimikrobna tehnologija CamelBak, vdelana neposredno v stene steklenic Podium, Podium Chill in Podium Ice, pa tudi v mehove CamelBak, cevke za pijačo in Quick Stow. Hydroguard je z EPA registrirana spojina z protimikrobnimi lastnostmi, ki zavira rast bakterij, ki lahko povzročijo vonjave, razbarvanje ali poslabšanje steklenice. Hydroguard sicer ne ščiti pred organizmi, ki povzročajo bolezni in potrebno po vsaki uporabi izdelke še vedno očistiti.

Tehnični opis

– Volumen: 7 l / 420 cu in
– Hidracijska zmogljivost: Meh Crux 2L / 70 oz
– Obseg pasu: 38 – 53 cm/ 15 – 21 in
– Teža: 215 g / 8 oz
– Tehnologija: 40D reciklirani najlon Ripsop, TruTaste HydroGuard
– Brez BPA, BPS, BPF

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!