Nahrbtnik CAMELBAK LOBO 9L sand

ID: 2990120
ID: 29901
Velikost: 9L
71,99 €
71,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Koper
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Lobo je manjši kolesarski nahrbtnik za kolesarje, ki potrebujejo veliko hidracije in malo prtljage. Z letom 2020 je narejen z dodatkom materialov iz obnovljih rastlinskih virov. Nahrbtnik je razdeljen na tri glavne žepe. Manjši zunanji žep za telefon, Mp3 predvajalnik, očala ali kamero in drugi zunanji manjši žep namenjen tovorjenu hitro dostopnih stvari, temu primerno je notranjost dodatno obogatena z žepki za razporeditev orodja, ključe, prigrizke… Notranjost nahrbtnika je dovolj velika za tovorjenje rezervnih oblačil, vetrovke, tlačilke, dodatne zračnice. Meh je nameščen v ločenem predelu hrbtišča. Stranski kaveljčki za pritrditev čelade na vrhnji zunanji del nahrbtnika. Stranski zategovalni trakovi, katerih funkcija je pričvrstitev vsebine in sploščitev nahrbtnika za bolj udobno in nemotečo vožnjo. Pašček za vzvratno svetilko z odsevnikom.

Nahrbtnik je namenjen krajšim ali srednje dolgim kolesarskim izletom, uporabi v bike parku ali trail parku.

Nastavki in obešala za sušenje meha. Meh ima doživjensko garancijo za napake ob normalni uporabi.

GARANCIJA: CamelBak Lifetime Got-Your-Bak Guarantee, doživljenjska garancija. Vključuje Nahrbtnik CAMELBAKe, bidone, steklenice in dodatke za primere napak v proizvodu, materialu ali izdelavnih napak. Garancija ne vključuje poškodb zaradi normalne uporabe, izrabe ali iztrošenja izdelka zaradi uporabe.

Opis CRUX meha:

20% več tekočine po požirku, hitrejši pretok vode nudi več avanture. Lahko odpiranje/zapiranje nepropustnega pokrova Nepropusten ventil cevke. Tekočina kadar jo in ne kadar je NE želite Ergonomsko oblikovan ročaj za polnjenje z eno roko Membrana/opna med stranicami omogoča nizek profil za lažje vlaganje meha v nahrbtnik

Brez BPA / BPS / BPF

HYDROGUARD™ Protimikrobna tehnologija zavira razvoj bakterij v mehu in cevki.

BIG BITE™

Ustnik omogoča enostavno pitje in je samotesnilen po vsakem požirku. Nič več nadležnega kapljanja.

QUICK LINK™ SYSTEM Odklopite cevko od meha s samodejnim tesnilnim ventilom ki preprečuje kapljanje

Meh ima doživljensko garancijo za napake ob normalni uporabi.

Tehnični opis:

KAPACITETA / PROSTORNINA: Skupaj 9l = 6l nahrbtnik + 3l hidracijski meh

TEŽA NAHRBTNIKA: 480g brez meha

DIMENZIJE: 47 x 20,5 x 12,5 cm

HRBTIŠČE: XV (Cross Ventilation), velikost XV hrbtišča 43-53 cm

LEDVENI PAS: Nastavljiv, odstranljiv

NARAMNICE: Vzdržljive zračne naramnice iz ultra lahke Indipendent Suspension 3D mreže, pritrdilni prsni trak. Nameščeni odsevniki

MATERIAL: Iz obnovljivih rastlinskih materialov

HIDRACIJSKI MEH VKLJUČEN: DA (CamelBak 3L CRUX QuickLink + BigBite + Ergo HydroLink)

MAGNETNO VODILO CEVI: DA

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!