Nahrbtnik CAMELBAK HYDROBAK LT 2,5L black

ID: 2898311
ID: 289831
Velikost: 2.5L
43,99 €
43,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Koper
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Zaradi trpežnih in prezračevanih materialov je kolesarski nahrbtnik Hydrobak Light idealen za vsako kolesarsko avanturo.

Na hrbtnem delu je prostor z že vstavljenim mehom 1,5 Crux, ki s tehnologijo Trutaste Hydroguard, skrbi, da okušate vodo in ničesar drugega.

Najnujnejše stvari za na pot, pa lahko varno shranite v žep z zadrgo. Da pa boste zgodaj zjutraj ali pozno zvečer varni, poskrbijo odsevniki zadaj, kot tudi spredaj.

Za pripenjanje čelade sta prišiti posebni zanki.

Hrbtišče je narejeno iz 3D zračnih mrežastih materialov, ki se prilagajajo hrbtišču in je primeren za moške, kot za ženske.

Poseben spredaj nastavljivi trak za prsnico poskrbi, da se bo Hydroback Light čvrsto prilagajal telesu.

Da boste vedno imeli odstop do vode, je cevka za pitje varno pripeta s posebnimi zaponkami.

Prednosti

– Narejen in 50 D recikliranega najlon materiala

– Vsebuje meh 1,5 Crux

– 3D zračno hrbtišče in naramnice

– Varen žep z zadrgo

– Zanka za pričvrstitev čelade

– Odsevniki

– Doživljenjska garancija

DOŽIVLJENSKA GARANCIJA – CamelBak Lifetime Got-Your-Bak Guarantee. Vključuje Nahrbtnik CAMELBAKe, bidone, steklenice in dodatke za primere napak v proizvodu, materialu ali izdelavnih napak.

Garancija ne vključuje poškodb zaradi normalne uporabe, izrabe ali iztrošenja izdelka.

Kaj je Trutaste Hydrogaurd?

Hydroguard je lastniška protimikrobna tehnologija CamelBak, vdelana neposredno v stene steklenic Podium, Podium Chill in Podium Ice, pa tudi v mehove CamelBak, cevke za pijačo in Quick Stow.

Hydroguard je z EPA registrirana spojina z protimikrobnimi lastnostmi, ki zavira rast bakterij, ki lahko povzročijo vonjave, razbarvanje ali poslabšanje steklenice.

Hydroguard sicer ne ščiti pred organizmi, ki povzročajo bolezni in potrebno po vsaki uporabi izdelke še vedno očistiti.

DOŽIVLJENSKA GARACIJA / LIFETIME GOT YOUR BAK GUARANTEE

CamelBak si je svoj sloves ustvaril z inženirskimi izdelki, ki presegajo pričakovanja potrošnikov glede kakovosti in trajnosti.

Doživljenjska garancija (LIFETIME Got Your Bak™ GUARANTEE) zajema vse rezervoarje, nahrbtnike, steklenice in dodatke zaradi proizvodnih napak v materialih in izdelavi v življenjski dobi izdelka.

CamelBak bo po lastni presoji brezplačno popravil ali zamenjal kakršno koli proizvodno napako na izdelkih.

Doživljenjska garancija ne krije škode, ki bi nastala zaradi običajne obrabe, nesreče (izgubljene/ukradene), neprimerne nege ali čiščenja, nestandardne uporabe ali malomarnosti.

PROIZVODNE NAPAKE

Proizvodna napaka obstaja, če izdelek odstopa od predvidene zasnove.

Materiali z okvarami (zadrge, zaponke, tkanine itd.) ali izdelava (šivi,…) so zajeti v doživljenjski garanciji Got Your Bak™ za življenjsko dobo izdelka.

DOŽIVLJENSKA DOBA

Izraz doživljenjska doba se nanaša na življenjsko dobo izdelka.

Na žalost to ne pomeni vaše ali naše življenjske dobe, temveč življenjsko dobo komponent, tkanin in materialov.

Medtem ko CamelBak izbere najboljše materiale, ki so na voljo, da so izdelki čim bolj trpežni, se vsi materiali s časom razgrajujejo z uporabo in izpostavljenostjo zunanjim elementom.

Življenjska doba izdelka pa je odvisna od tega, koliko uporabljamo izdelek in kako dobro je zanj poskrbljeno, ne glede na to, koliko je star.

OBRABA

Obraba je škoda, ki se naravno in neizogibno pojavi kot posledica običajne uporabe.

Premični deli se bodo obrabili, tkanine pa se bodo sčasoma poslabšale in zbledele.

Medtem ko CamelBak izbere najboljše materiale, ki so na voljo za uporabo, se vsi materiali s časom z uporabo in izpostavljenostjo (soncu, dežju, vetru…) poslabšajo.

ALI MOJ IZDELEK USTREZA DOŽIVLJENSKI GARANCIJI?

CamelBak garancijski program zajema izdelke CamelBak, ki upravičeno ne ustrezajo prevideni zasnovi zaradi proizvodne napake.

Za ocenjevanje ali bo vaš izdelek zajet v doživljenjsko garancijo uporabite svojo presojo.

CamelBak ne pokriva izdelkov, ki zaradi obrabe ne delujejo več.

Če po oceni ugotovimo, da je vaša oprema presegla življenjsko dobo in vrnjeni izdelek ne izpolnjuje pogojev za garancijsko popravilo ali zamenjavo, vas bomo kontaktirali, da se pogovorimo o razpoložljivih možnostih, ki jih imamo za vas.

Tehnični opis

– Volumen: 2,5 l / 150 cu in

– Hidracijska zmogljivost: Meh Crux 1,5L / 50 oz

– Obseg pasu: 38 – 53 cm/ 15 – 21 in

– Teža: 170 g / 6 oz

– Tehnologija: 50D reciklirani najlon w/CO DWR finisg, TruTaste HydroGuard

– Brez BPA, BPS, BPF

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!