Nahrbtnik CAMELBAK CHASE 4L purple D10

ID: 2898611
ID: 28986K
Velikost: 4L
-10%
109,99 €
98,99 €
prihranek  11,00 €
-10%
109,99 €
98,99 €
prihranek  11,00 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Camelbak Chase bike vest je prvi kolesarski telovnik, iz obnovljivih-recikliranih materialov, ki je navdih dobil pri dosedanjih tekaških telovnikih.
Lahki in kakovostni materiali 3D zagotavljajo zračnost in prileganje hrbtu. Da boste osredotočeni na pot, ne na svojo opremo, poskrbijo preprosto dostopni žepi na pasu, ki so primerni za telefon, prehrano in vse ostalo, kar potrebujete na kolesarskem potepu.
Za dneve, ko boste potrebovali več hidracije, vsebuje 1,5-litrski meh CRUX s tehnologijo Trutaste Hydroguard, da boste okusili vodo in ničesar drugega, saj se ne navzema okusa drugih pijač. Kolesarski telovnik Chase je zasnovan za tiste, ki želijo minimalen pristop k nošenju kolesarskega orodja na stezah, ne da bi pri tem žrtvovali hidracijo ali zmogljivost. Vozite z minimalno opremo in ostanite osredotočeni na vožnjo.
Na hrbtni strani vsebuje, kar štiri žepe z zadrgo. Eden za meh Crux, ostala dva za najnujnejše stvari za na pot in še dodaten velik raztegljiv žep. Sprednja stran nudi čim boljše prilagajanje telesu z nastavljivimi trakovi čez prsnico, ter vsebuje žep z zadrgo in še dodaten raztegljiv žep. Da cevka za pitje ne pleše, poskrbijo posebne zaponke. Zadnja, kot sprednja stran imata odsevnike za boljšo vodljivost.

Prednosti
– Lahka 3D odzračevalna mreža
– Vsebuje meh Crux 1,5l
– Več integriranih žepov z zadrgo za organizacijo kolesarskega orodja in najnujnejših stvari
– Enostaven dostop do žepov
– Dvojni pasovi prsnice
– Odsevniki
– Narejen iz recikliranih materialov
– Doživljenjska garancija

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!