MUC-OFF QUICK DRYING DEGREASER

ID: 7520394222
ID: 7520394
12,99 €
12,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Naj postaneta veriga in verižnik z razmaščevalcem Muc-Off High-Pressure Quick-Drying čistejša kot še nikoli doslej. Edinstvena formula učinkovito odstranjuje vse mastne madeže in umazanijo s komponent kolesa. Pri uporabi zaradi svojih lastnosti ne bo poškodoval tvojega kolesa.

LASTNOSTI

Nova visoko tlačna pršilka

Hiter in učinkovit razmaščevalec verig, zobnikov in ostalih posameznih komponent

Biorazgradljiv razmaščevalec

Učinkovito odstranjuje mastno umazanijo

Čistilo ne deluje korozivno in ne poškoduje tvojega kolesa

Vsebina: 500ml

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!