Olje za verigo MUC-OFF WET LUBE 120ML

ID: 3477967
ID: MC.967
12,99 €
12,99 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Zelo vzdržljivo olje za verigo in nekatere druge komponente. Izdelano je posebej za uporabo na dolgih razdaljah, v mokrih ali blatnih razmerah. Napredna sestava prodre globoko v člene verige in ustvari dolgotrajno mazalno in zaščitno plast. Zagotavlja super tekoče prestavljanje in ultra učinkovito poganjanje.

- Ultra vzdržljiva zaščita za dolge razdalje

- Zagotavlja tekoče delovanje prestavnega sistema

- Odbija vodo in preprečuje rjavenje

- Idealno za verigo, pletenice, prestavne ročice, menjalnike, pedala in ploščice pedal

- 120 ml

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!